Čas za nove začetke?

Ste ugotovili, kako ste lahko boljši ? Ste si kdaj rekli, da je dovolj vztrajanja v starem načinu delovanja, ki ne daje več dovolj zadovoljstva in navdihujočih rezultatov? Pa ste kaj naredili ali še vedno vztrajate pri starem?

Koliko izgubljate, ko čakate na pravi čas...?
Ali veste, koliko energije, časa in tudi denarja vsakodnevno izgubljate zaradi ne-učnikovitih vzorcev delovanja, v katerih se vrtite? Kaj vse bi že dosegli, če bi delovali z manj ovirami?

 

Ali veste, da bi lahko z nekaj potezami začeli delovati bolj energično, entuziastično ter prišli tudi do dosežkov, ki bi vam bili v navdih? In ta navdih bi vam vlil novega navdušenja, energije in idej za nadaljnje delovanje? Kako bi se počutili v taki ekipi? Je končno že čas da se premaknete naprej?

Verjamete, da je tak premik z vašo ekipo mogoč?

Pa veste kako?  Verjetno ne, sicer bi že bili tam, ali morda celo veste kako, pa se vseeno še zatika. 

Pa ste pripravljeni za spremembo tudi vi kaj premakniti, kaj spremeniti? Kajti z delovanjem po starem kaj dosti verjetnosti za spremembo ne bo...

Recept za uspeh?

Enotnega recepta za uspeh ni in vam ga ne ponujamo. Smernice so, a pot k pravemu uspehu tima je tista, ki jo so-ustvari tim, za kar pa potrebuje ustrezno podporo in vodenje.

teambuilding.si
040 917 000
info(@)teambuilding.si
Ljubljana, Slovenija