Coaching  - podpora na vaši poti k ciljem

Kako pogosto se vam dogaja da bi nekaj želeli doseči, pa kar ne gre? Se zatika, ne najdete prave poti? Izgleda preprosto, a se kar ustavlja? Pojavljajo se zunanje nepredvidene ovire ali pa niti te ne?

 

Ponavadi se izkaže, da so nam na poti naše notranje ovire. Naša prepričanja, strahovi, podzavestni odpori. Le ti nas zadržujejo. Z njimi si nezavedno ustvarjamo situacijo, da "ne gre", "ne uspe" in seveda, ko si tako situacijo ustvarimo, se naše prepričanje, da "ne gre" še okrepi.

 

In tako se lahko trudimo in trudimo, pa kar ne gre. Potrebna je sprememba. Notranja sprememba, sprememba v pristopu in načinu delovanja.

 

Le tega sami ponavadi težko prepoznamo, in še ko ga, prihaja do teženj po ohranitvi starega načina, ki nam je "domač" in smo ga vajeni.

 

V tem primeru vam pomaga coaching, preko katerega vas vodimo k prepoznavanju vam ustreznga pravega načina ter vas podpremo na vaši poti.

Coaching za vodje

Veste, koliko lahko kot vodja s svojim pristopom vplivate na delovanje tima? Se zavedate svoje moči, ki jo imate, da spodbudite tim k pravemu delovanju? Veste, kako ravnati s to močjo, da bo v doprinos vam, sodelavcem, ekipi, podjetju in okolici? Več o coachingu za vodje...

Coaching za posameznike v timu

Imate v timu posameznike, ki so odlični na svojem strokovnem področju, a se zaradi drugih ovir ne uspejo vključiti v ekipo? Morda se uspejo, bi želeli, da bi se še bolje?

Ste morda sami v situaciji, ko se zavedate svojih znanj in sposobnosti, a jih ne uspete ustrezno izraziti in predstaviti v svetu (ali v ekipi, podjetju)? Več o coachingu...

 

Coaching za ožje ekipe / vodstvene ekipe

Kot dva ali trije ste že ekipa. Morda ožja vodstvena ekipa? Ali celo manjše podjetje dveh, treh. Zavedate se, da ste sposbni doseči precej več, pa še iščete ustrezno pot. Morda se celo drug drugega nehote ovirate. Iščete za vas ustrezno pot? Več...

Mediacija - posredovanje v konfliktih

Do konflikta pride ob soočenju različnih pogledov, mnenj, prepričanj ali vrednot. Je povsem normalen pojav v odnosih in ob ustreznem reševanju lahko celo veliko doprinese obema stranema. Lahko pa je konflikt tudi ovira in prepad, vrzel med dvema stranema in močno ovira delovanje. Če traja dlje časa, lahko močno načne odnos in posledično tudi zavre ali ustavi sodelovanje V tem primeru lahko pomaga zunanja nevtralna podpora in pomoč pri reševanju konflikta.... več...

Bi želeli da bi vaša ekipa delovala s polnimi močmi?
Pišite nam na info@teambuilding.si, pokličite na 040 917 000 ali izpolnite obrazec za povpraševanje.

teambuilding.si
040 917 000
info(@)teambuilding.si
Ljubljana, Slovenija