Teambuilding.si - kdo smo ? 

Nismo “še en ponudnik” sindikalnih izletov, zabav, športnih dni ali iger, kar se je v zadnjem obdobju vse preimenovalo v “teambuilding”. 

 

Na team building gledamo kot na pot razvoja timov, kolektivov in podjetij - kot pot k gradnji takih odnosov, vzdušja in načina dela,  da zaposleni delajo z veseljem, navdihom in so rezultati posledica tega. 

 

Čeprav delamo s timi in organizacijami, v ospredje dajemo posameznika, njegovo počutje, zadovoljstvo in energijo pri delu. 

 

Menimo, da pravega uspeha podjetja ni, če se zaposlene tepta, tlači, ponižuje, izkorišča v imenu doseganja zunanjih rezultatov. Hkrati vidimo, da je posameznik tisti, ki si ustvarja odnose, kjer se ga izkorišča ali pa odnose, kjer so drug drugemu v dobrobit. 

 

Ustvarjanje odnosov je v veliki meri nezavedno, a močno vpliva na dinamike v timih, kolektivih, podjetjih in seveda tudi na drugih področjih življenja. Močno vpliva na vzdušje, počutje, zadovoljstvo in energijo vseh in se dolgoročno še kako pozna tudi pri zdravju. 

 

Sodelujemo s podjetji, ki so pripravljena omogočiti zaposlenim, da prepoznajo svojo moč in si so-ustvarijo delovna okolja, ki so jim v navdih in zadovoljstvo. Okolja, ki omogočajo delo z zanosom in tako tudi  privedejo do dosežkov onkraj pričakovanj.

 

Idejna vodja teambuilding.si je Eva Ferjan, psihologinja in coachinja, ki se z razvojem timov, podjetij in osebnim razvojem posameznikov ukvarja cca 17 let. Znanja stalno nadgrajuje, širi, povezuje z različnimi smermi zavestnih in celostnih pristopov k človeku. 

Njeno delo s posamezniki in timi je transformativno, pristop pa sproščen, igriv, intuitiven in hkrati tak, da omogoča posameznikom globoke uvide. 


 

Programe pod Teambuling.si izvajamo v okviru podjetja IKSA vizija d.o.o.

Preberi več o:

teambuilding.si
040 917 000
info(@)teambuilding.si
Ljubljana, Slovenija