Posredovanje v konfliktu - mediacija

Konflikt je normalen pojav v odnosih. Je soočenje različnih mnenj, pogledov, izkušenj ali vrednot.

 

Ustrezno obravnavanje in reševanje konflktnih situacij je lahko doprinos vsem vpletenim, razširi obzorja, nudi uvide ter privede do rešitev, ki so izven pričakovanja ene ali druge strani.

 

Neustrezno obravnavanje konflikta pa ima lahko močno destruktivne posledice. Vpliva lahko na vzdušje v ekipi, počutje, delovno storilnost, motivacijo za delo pa tudi na zdravje zaposlenih.

 

Ko pride do konflikta, ki ga sami ne uspete konstruktivno rešiti, je vsekakor smiseno poiskati zunanjo nevtralno osebo, ki vam pomaga pri razreševanju konflikta.

 

Ste se v ekipi z nekom zataknili v konflitktu? Ste že sami poskušali, pa kar ne najdete ustrezne poti razreševanja? Bi želeli pomoč in podporo?

 

Odločitev je vaša. Tudi če se z drugo stranjo ne uspete dogovoriti za skupno reševanje je smotrno, da se sami soočite s situacijo ter pregledate, kje so VAŠE moči za razreševanje konflitktne situacije.

 

Menite, da vam lahko pomagamo?

 

Pišite nam na eva@teambuilding.si ter sporočite vaše podatke (telefon, skype) ter ne kratko opišite vašo situacijo. V kolikor bomo ugotovili, da vas lahko podpremo, se bomo za brezplačni 20 minutni telefonski pogovor, v katerem si boste razjasnili situacijo in prepoznali priložnosti, ki so pred vami.

z vami bom
Eva Ferjan, univ. dipl.psih. 
mediatorka in coach za razvoj timov

teambuilding.si
040 917 000
info(@)teambuilding.si
Ljubljana, Slovenija