Izboljšanje in okrepitev timskega dela

Ne gre za delati še več in še bolj "garati", gre za DRUGAČE delovati in so-delovati

Včasih se pogovarjam s kom o tem, kaj delam. Med ostalim povem, da pomagam spodbuditi in okrepiti timsko delo v podjetjih in organizacijah. V takem pogovoru mi je znanec rekel: torej motiviram ljudi, da delajo še več in še bolj garajo …? Pa sem si zamislila - kako zanimivo mnenje. Ne, ne gre za delati ŠE VEČ ali bolj "garati",  sploh ne tam, kjer so dnevi že tako prenatrpani in zaposleni že izčrpani. Ključno je delovati in so-delovati DRUGAČE.

 

Z ekipami pri COACHINGU in programih za RAZVOJ TIMA preko praktičnih vaj in pogovorov raziskujemo, kako delovati drugače – kje se da z drugačnim načinom dela ali drugačnim pristopom prihraniti energijo, čas in tudi denar. Kako se da k delu pristopiti tako, da bo vsem lažje, prijetneje, učinki pa bodo boljši, drugačni? Kaj se da narediti in česa vse je ekipa zmožna, če se drugače organizira in drugače pristopi k delu?

 

Enotnega recepta za ekipe ni, kajti vsaka ekipa ima svoje značilnosti, svoje načine delovanje, svoje zaposlene, zgodbo in vzorce.

 

A v vsaki ekipi se skrivajo še veliki potenciali za napredek. Potenciali, da si ustvarijo drugačno, prijetnejše delo in dosegajo drugačne, presenetljive dosežke.

 

Ste pripravljeni raziskati, kaj lahko vaša ekipa še SO-USTVARI ?

 

Ste se pripravljeni podati na pot drugačnega, prijetnejšega in učinkovitejšega delovanja?

 

Instant rešitve, ni. Potrebna je ODLOČITEV, nato pa utiranje nove poti.

 

Ste se z ekipo pripravljeni podati na avanturo, ki bo vsem v veselje in za vse več?

 

Ste vodja ekipe in si želite vnesti v vaše delo več navdušenja in spodbuditi kroženje navdihujoče in ustvarjalne energije v ekipi, ki bo doprinesla vsem? Veste, česa vse je vaša ekipa zmožna, pa tega ne uspete aktivirati? Bi želeli podporo na tej poti?

 

Pišite nam na info@teambuilding.si, sporočite svoje kontaktne podatke (telefon / skype) in dogovorili se bomo za krajši posvet o možnostih za vašo ekipo. Ste pripravljeni?

 

z vami bom
Eva Ferjan, univ. dipl.psih. 
Coach za razvoj timov
040 917 000

teambuilding.si
040 917 000
info(@)teambuilding.si
Ljubljana, Slovenija