Eva Ferjan - z zadovoljstvom na poti do vrhunskih dosežkov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                       

 

Eva Ferjan

Psihologinja, coachinja, mediatorka,  . . . . ki na življenje in človeka gleda celostno. Tako tudi pristopa bodisi k coachingu posameznika, k razvoju vodstvene ekipe ali seminarju za podjetje. 

 

Opaža, kako smo kot družba usmerjeni navzven, k doseganju zunanjih dosežkov, zunanjega uspeha in kako smo naučeni, da sebe (in druge) pri tem doseganju zapostavimo, potlačimo, zanikamo v imenu doseganja zunanjega rezultata. 

 

Zagovarja, da pravi uspeh prihaja od znotraj, takrat ko pridemo do dosežka z veseljem do tega, kar počnemo, ko počnemo to užitkom in zanosom, pa naj bo to uspeh na osebnem področju, v športu ali v poslu.  

 

Tako gleda tudi na razvoj timov, kolektivov in podjetij - kot pot k gradnji takih odnosov, vzdušja in načina dela,  da zaposleni delajo z veseljem, navdihom in so dosežki posledica tega. 

 

V podjetjih, ki so pripravljena vzpostaviti delovanje z več zadovoljstva, veselja in sproščenosti pri delu, ter preko tega priti do uspeha, vodi poglobljene kontinuirane oblike programov za razvoj timov, vodstveni coaching in coaching posameznikov.


 

Ste vodja / direktor / lastnik podjetja in bi želeli vnesti več zadovoljstva, veselja in sproščenosti v delo  ter vzpostaviti dolgoročno uspešno ekipo?

 

Pišite na: eva@teambuilding.si

Do pravega uspeha pridemo takrat,

ko je zunanji dosežek učinek zadovoljstva na poti. 

Eva Ferjan

teambuilding.si
040 917 000
info(@)teambuilding.si
Ljubljana, Slovenija