Team building v Ljubljani ali na obrobju Ljubljane

Za team building, pri katerem resno pristopimo k timskemu delu ter se poglobimo v delovanje ekipe ter dinamiki v njej, je ponavadi potreben daljši čas. Najbolj priporočljiv je umik stran od rednega delovnega okolja, po možnosti v mirnejše naravno okolje.

Vselej pa situacija ni taka, da bi se kam daleč odpeljali. Včasih na razpolago ni dovolj časa in želite tega kar najbolje izkoristiti ali pa je morda na vrsti le krajši povezovalni dogodek.

 

Če razmišljate o team building programu, pri katerem se vam ne bo potrebno peljati daleč od središča, smo vam pripravili team building programe v Ljubljani in na obrobju. Lahko potekajo povsem na prostem ali pa kombiniramo aktivni del na prostem s kreativnim delom v notra​​njosti.

Ljubljanski Grad, Tivoli, Šišenski hrib, Rožnik ter območje v okolici Šmarne gore vas pričakujejo ;-).

 

Bi želeli povezati ekipo, spodbuditi druženje ali pa na strokoven a vseeno sproščen način zastaviti konkretne premike v delovanju vaše ekipe na kakšnem prijetnem delčku Ljubljane?

 

Pišite na info@teambuilding.si ali nas pokličite na 040 917 000.

 

Vsi programi lahko potekajo v celoti na prostem ali v primeru neustreznih vremenskih razmer popolnoma notranjem prostoru.

teambuilding.si
040 917 000
info(@)teambuilding.si
Ljubljana, Slovenija